Schietlood 14F
2495 AN | Den Haag (070) 399 27 00(06) 14 66 05 53

Reparatie, onderhoud, APK en schadeherstel van uw auto. Garage van Ewijk Den Haag!

Aankoopbemiddeling

Wij onderhandelen voor u!

U bent op zoek naar een nieuwe auto? Tijdens een eerste kennismaking kunt u uw wensen kenbaar maken. Wellicht vinden wij direct een geschikte auto voor u. Zo niet, dan zoeken wij binnen ons waardevolle netwerk naar de auto die u wenst.


Wanneer wij voor u een geschikte auto hebben gevonden dan helpen we u graag bij het onderhandelen over de prijs. Garage van Ewijk beschikt over een groot netwerk en ruime kennis en ervaring in de autobranche. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een auto van goede kwaliteit krijgt en daarvoor niet teveel betaalt.


Indien gewenst gaan wij met u mee naar de verkoper van de auto om voor u te onderhandelen voor de beste prijs.

Verkoopbemiddeling

Wij onderhandelen voor u!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw auto te verkopen? Bij Garage van Ewijk Den Haag bent u aan het juiste adres. Wij nemen u graag diverse taken uit handen. Wij stellen uw auto tentoon op ons terrein en op onze website.


Bovendien zal uw auto op diverse advertentiesites worden geplaatst. Mochten handelaren of particuliere kopers geïnteresseerd zijn in uw auto, dan onderhandelen we voor u over de prijs.


Wilt u graag weten wat uw auto waard is? Wij voeren graag een taxatie voor u uit. U weet dan direct op welk bedrag u kunt rekenen in geval van inruil of particuliere verkoop.

Consignatieverkoop

Biedt diverse voordelen

Bij een consignatieverkoop door Garage van Ewijk Den Haag geeft u ons het recht uw auto voor u te verkopen voor een voor u gunstige prijs. Consignatieverkoop van uw auto via Garage van Ewijk biedt u diverse voordelen:


  • Wij nemen u werk uit handen
  • Denk aan het fotograferen van uw auto en het plaatsen van advertenties op onze website en advertentiesites. Maar ook de onderhandeling met potentiële kopers en de verkoopafwikkeling voeren wij voor u uit.
  • Wij vergroten de verkoopbaarheid van de auto.
  • Bijvoorbeeld door de auto grondig te poetsen en deze op een representatieve en professionele manier te fotograferen en adverteren.
  • Wij beheren en stallen de auto voor u.
  • U heeft geen omkijken naar de auto en bent geen parkeerplaats kwijt aan een auto die u niet meer gebruikt.
  • Neem nu contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Aankoopkeuring

Oldtimer / occasion

Heeft u een occasion of oldtimer op het oog en bent u benieuwd naar de staat van deze auto? Wij voeren graag voor u een aankoopkeuring auto uit. Een dergelijke keuring bestaat uit een technisch onderzoek, waarbij wij zullen kijken naar (verborgen) gebreken.

Eventueel kunnen wij ook voor u het schadeverleden nagaan en het soort en aantal vorige eigenaren. Na de aankoopkeuring auto kunt u met een gerust hart een bod uitbrengen op uw potentiële nieuwe auto.


Beoordelingen

Wilt u iets kwijt?

Wij horen graag hoe u over ons denkt. Laat uw mening achter op onze beoordelingspagina. Wij zijn continue op zoek hoe wij onze dienstverlening kunnen optimaliseren.

Lees Meer