Schietlood 14F
2495 AN | Den Haag (070) 399 27 00(06) 14 66 05 53

Reparatie, onderhoud, APK en schadeherstel van uw auto. Garage van Ewijk Den Haag!

Autoschade Herstel Den Haag

Garage van Ewijk: Professioneel hersteld

Wij weten hoe vervelend het is om schade aan uw auto te hebben. Wij zullen er alles aan doen om de schade aan uw auto vakkundig te herstellen. Hiernaast adviseren wij u over alles wat er bij autoschade komt kijken.


Bij autoschade herstel komt na de reparatie vaak het het spuiten van de herstelde plek in de juiste kleur. Garage van Ewijk zorgt er voor dat uw auto perfect hersteld aan u wordt overgedragen.


Kom voor al uw schadeherstel in Den Haag eens langs bij onze vestiging aan de Schietloot 14 (langs de Vliet) en maak kennis met onze vakkundige medewerkers.

Reparatieservices

Distributieriem Vervangen

Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring met het vervangen van distributieriemen. Mocht uw auto toe zijn aan een nieuwe distributieriem, dan vervangen wij deze graag voor u in onze werkplaats.


Om kosten te besparen wordt het distributieriem vervangen vaak gecombineerd met het vervangen van de spanrollen en omkeerrollen. Ook is het verstandig te laten nakijken of de waterpomp en de koelvloeistof vervangen dient te worden. U kunt zo dubbele reparatiekosten voorkomen.

Een kapotte of versleten motor betekend lang niet altijd dat u de auto moet weg doen. Vaak kunnen onderdelen van de motor of zelfs de gehele motor gereviseerd worden, zodat deze nog jaren mee gaat. Waarom de auto weg doen, wanneer er maar een aantal kleine onderdelen niet goed meer zijn en de rest nog prima is?

Indien uw auto bij u thuis voor de deur staat en u kunt niet meer rijden met de auto, omdat hij niet meer start of omdat het gewoon onverantwoord is kunnen wij voor u regelen dat de auto bij u wordt opgehaald.

Garage van Ewijk biedt u een openbaar vervoer service aan. U brengt uw auto bij ons en wij brengen u bij een van de trein of bus stations in de buurt. Uiteraard halen wij u ook weer bij bij het station op. De stations die onder onze OV Service vallen zijn: Station Voorburg ‘t Loo, Station Voorburg, Station Voorburg Leidschendam.


Alle bus- en tramstations welke binnen de diameter van deze treinstations vallen zijn automatisch inbegrepen bij onze OV service. Overleg even met ons tijdens het maken van de afspraak.

Reviseren

Van Motoren

Versleten motoren zorgen voor extra uitstoot aan schadelijke stoffen. Revisie brengt de uitstoot van deze motoren weer terug op de fabriekswaarden en in veel gevallen zelfs een stuk verder.

Wij hebben uitgebreide ervaring met het reviseren van motoren. U kunt onder andere in onze werkplaats terecht voor:


  • Demonteren en reinigen
  • Revisie van benzine- en dieselmotoren
  • Revisie van cilinderkoppen
  • Revisie van benzine-injectiesystemen
  • Krukas bewerking
  • Zuigers
  • Motor inbouwen

Beoordelingen

Wilt u iets kwijt?

Wij horen graag hoe u over ons denkt. Laat uw mening achter op onze beoordelingspagina. Wij zijn continue op zoek hoe wij onze dienstverlening kunnen optimaliseren.

Lees Meer